tiistai 29. maaliskuuta 2011

Café for geeks and hippies

Legoja!

Koska tänä vuonna ystävänpäivänä oli niin pirun kylmä, me vietimme ystävänpäivää vasta maaliskuussa. Oli ollut jo pitkään tarkoituksena mennä tutustumaan Kahvillaan ja sinne siis päädyimmekin. Näin talvella sieltä voi lainata luistimia ja mennä viereiselle pikkukentälle luistelemaan, sopivia kokoja löytyi meille kummallekin. Eihän sitä tottumattomat jalat jaksa kauaa luistella, joten päädyimme sitten sisälle.

Kahvillassa on tarjolla Tampereen ainoa legopöytä aikuisille ja siihen jumituimmekin loppuillaksi! Minä heitin kasaan surrealistisen kummitusten asuttaman keskiaikalinnoituksen jonne on hyökkäämässä piraattiritarit hevosillaan ja Grandpa Cthulhu rakensi huolella poliisien huviökyjahdin. :)

No, olihan siellä myös lautapelejä tarjolla, samaten väritys-ja puuhakirjojakin aikuisille. Ja PlayStation 3, jopa ihan hyvillä peleillä varustettuna (Lego Batman, Little Big Planet, Killzone 2). Emme viitsineet kunnolla pelata mitään, mutta kyselimme toisiltamme Besserwisser-pelin kysymyksiä vuorotellen.

Kahvilla käyttää mahdollisuuksien mukaan luomuraaka-aineita ja tarjolla on paljon vegaaneillekin sopivia tuotteita. Me otimme Reilun kaupan kaakaota ja ihanan tuliseksi maustettua tofupiirakkaa ja kasviswrappeja.

Seuraavana päivänä olisi ollut retropeli-ilta, mutta meillä oli muuta ohjelmaa joten emme sitten jaksaneet raahautua paikalle. Jos pääsemme jossain vaiheessa muuttamaan taas Kalevan seudulle, tulee tuosta kyllä meidän kantakahvila.

Ökyjahdilta löytyy maisemakansi jossa voi nauttia virvokkeita.
Huomaa tuulessa liehuva lippu!
Ökyjahdilla pitää olla hyvät kaiteet, etteivät vieraat tipu kännissä mereen.
Linnakepinnake on vaarasssa!
Haamuvartija pitää kuokkavieraat poissa.
Merirosvolippu tanassa taistoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti