sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Lonkeropiirakan joulukalenteri

Vähän myöhässä tämän julkaiseminen, mutta ei se mitään!

Lapsena minä ja veljeni keräilimme tarroja. Veljeni keräsi niitä huoneensa seinälle, minä erilliseen vihkoon. Myöhemmin veljenikin tarrat löysivät paikkansa omasta vihostaan. Tarroja on keräilty lähinnä 80-luvun ja 90-luvun alun aikana ja sainkin idean, että niistähän saisi hyvän joulukalenterin :)

Löysin ilmaisen joulukalenteripohjan advientos.comista ja käytin sitä. Klikkaamalla kuvaa pääsee availemaan luukkuja.


4 kommenttia:

 1. Hauska joulukalenteri-idis! Minä keräilin lapsena ja varhaisteininä tarroja huoneeni kiinteän vaatekaapin oven sisäpintaan. Niitä oli asunnon seuraavan asukkaan varmasti kiva repiä irti...

  Supertedin muistan hyvin, se oli varsinkin veljeni suosikkiohjelmia. Itse olin Jeans Clubin jäsen. Keräilin hillittömästi sellaisia säästötarroja jonkun julisteen reunassa olevaan sarakkeeseen. Kun sen sai täyteen, sai palkinnoksi ISON Kiss-julisteen. Hakki Hamsterit olivat tuttuja lehtiä meilläkin.

  Mutta onkos tuo Posti- ja telelaitoksen sammakko jotenkin rivo...?

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia, kiva kuulla :)Onpa harmi, että ne tarrat jäi sitten sille tielleen. Ja jee, fellow-jeans clubilainen o/
  Itse olen katsonut sammakkoa vain lapsen silmin, mutta nyt kun sanoit niin, cannot be unseen *tyrsk*

  VastaaPoista
 3. Se Hevoshullun polle oli nimeltään Polle :-) Tosi nostalgisia tarroja, olin itsekin aikoinani Jeans clubilainen ja Supernallea ja muita piirrettyjä tuli katseltua Pätkiksestä. Hauskaa Joulua nyt kun maailma ei taida loppuakaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nimimuistutuksesta, kaipa se sitten oli alitajunnassa vielä :D Jeee, lisää Jeans Clubilaisia!
   Pahoittelut, että tämän päivän luukku oli vähän myöhässä vaikka ei maailmanloppua tullutkaan. Kiitos jouluntoivotuksista, hauskaa joulua myös teille!

   Poista