torstai 21. maaliskuuta 2013

Mainostusta: Tampere Kuplii 2013


Lonkeropiirakan päivitystahti on viime aikoina ollut taas erittäin hiljainen. Pääsyyllinen tähän on ollut Tampere Kupliin järjestelyt joihin olemme onnistuneet sotkeutumaan varsin tehokkaasti.

Mutta tästä saadun sisäpiiritiedon avulla voimmekin varauksetta suositella että kaikki suuntaavat Tampereelle 23.-24. maaliskuuta (eli jo muutaman päivän päästä!) koska Tampere Kuplii tulee olemaan taas täynnä kaikkea kivaa!

Luvassa on ihan sikana todella mielenkiintoista ohjelmaa, paljon mukavia sarjakuvaihmisiä (Petri Hiltunen <3) ja kaikin puolin rento meininki. Kunniavieraana on suomalainen ankkapiirtäjä Kari Korhonen.

Kokonaisuudessaan ohjelman voi katsoa Kupliin nettisivujen ohjelmakartasta mutta tässä muutamia poimintoja jotka meistä vaikuttavat hyviltä.

Lauantai Työväentalo kello 11.00-12.00 
Kumipukuja, nostalgiaa ja rahastusta: miten sarjakuvafilmatisoinneista tuli Hollywoodin rahasampo?
Otto Sinisalo jutustelemassa supersankarielokuvista? Kyllä kiitos. On aikalailla mahdotonta että tämä ei olisi erittäin hauska ja todella hyvä esitelmä. Erinomainen syy tulla paikalle lauantaina jo kello 11

Lauantai Auditorio kello 16.00-17.00
Ikuiset kamppailut - historiallinen Jarla/Hiltunen -haastattelu.
Pertti Jarla ja Petri Hiltunen samassa ohjelmassa. Tarviiko muuta sanoa? No jos pitää, niin tietenkin voisi sanoa että kaksi hauskaa sarjakuvataiteilijaa kertovat omista historiallisia-aiheita käsittelevistä uusista albumeistaan. Jos hyvin käy niin ohjelma sujuu alkuperäisen suunnitelman mukaan ja herrat käytännössä haastattelevat toisiaan joka varmasti on viihdyttävää seurattavaa.

Sunnuntai Auditorio kello 16.00-17.00
Fletcher Hanksin ilosanoma
Ensimmäisen kerran Fletcher Hanks tuli tietoisuuteen 2011 vuoden Tampere Kupliissa Otto Sinisalon mainiossa Kuvia ja hourekuvia-esitelmässä.
Hanksin tuotanto vaikuttaa hyvinkin... eksentriseltä ja mielenkiintoiselta.
Joten nyt kun on tilaisuus kuulla kuinka itse P.A. Manninen kertoo herran tuotannosta niin tämä täytyy kyllä kannattaa käydä katsomassa!


Korppisuden ohjelmasuositukset:Lauantai Vooninki kello 12.00-13.00
Kas Kissa!
Hassuja kissajuttuja on aina kiva kuunnella ja albumin piirrosjälkikin on valtavan söpöä. Viime Kupliissa nettisarjakuvapaneelissa ollut Ninni omistaa myös hassun pupun, josta myös toivottavasti kuullaan jotain.

Sunnuntai auditorio kello 14.00-15.00
Pelit ja pelisarjikset
Domen pelitoimittaja, lupsakka herrasmies ja ystävämme Jukka O. Kauppinen kertoo peleistä ja niihin liittyvistä sarjakuvista. Kyllähän se tällaisen pelinörtin sydäntä lämmittää. Salaisesti toivon, että puhutaan myös Mass Effectistä!

Sunnuntai auditorio kello 15.00-16.00
Marvelin kasvattama
Itse olen Marvelin sankareihin tutustunut kunnolla vasta leffojen myötä, joten on mielenkiintoista kuulla niiden alkuperäisistä seikkailuista ja vaikutuksesta nörttityttöyteen.

Näiden lisäksi mainittava varmaan on myös oma osuutemme ohjelmasta.
Allekirjoittanut toimii paneelinvetäjänä lauantaina kello 14-15 Nettisarjakuvat - ponnahduslauta painotuotteeksi vai ihan oma juttunsa? -ohjelmassa. Korppisusi taas on vastuussa sunnuntaina kello 13 - 14 Kulinaarisia kuvia -paneelin vetämisestä.


Tuossa tosiaan on vain pieni ote ohjelmasta ja varmasti Kupliista löytyy jokaiselle jotain mielenkiintoista. Kannattaa tulla katsomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti