maanantai 15. huhtikuuta 2013

Nopeita autoja, junia ja timantteja

Otsikko ja kuva eivät viittaa tyypilliseen viikonloppuumme, sillä emme vielä ole lotossa onnistuneet voittamaan. Sen sijaan ne ovat nokkelapokkela viittaus syyhyn miksi emme ole ehtineet hetkeen tänne blogiin mitään kirjoittamaan.

Olemme molemmat tehneet hieman muita kirjoitushommia, nimittäin Nörttitytöt-blogiin. Tänään ilmestyi Huhtikuun 2013 kiinnostavimmat pelit -nimellä joukko peliarvosteluita ja siellä oli useampi arvio joita olimme tekemässä. Eli pelatessahan se aika on oikeasti mennyt!Korppisusi yhdessä toisen nörttityttö-poikakirjoittajan kanssa arvion aivan erinomaisesta ja hauskasta Battleblock Theater tasoloikasta. Omassa osuudessaan Korppisusi kertoi pääasiassa mainiosta kaksinpelistä, mitä olemmekin tahkonneet yhdessä paljon. 

Ehdottomasti kannattaa käydä lukemassa koko arvostelu!Itse korkkasin oman kirjoittajaneitsyyteni nörttitytöissä Forza Horizonin moninpeliosuudesta kirjoittaessani. Pääosan arvostelusta kirjoitti Korppisusi joka innostui pelistä aivan hirvittävästi.

Pakko sanoa että varsinkin kun rattiohjaimella pelaa niin onhan se todella siistiä ajella ympäri Coloradon hienoja maisemia, ainakin jos menopelinä on yli 200 kilometriä kulkeva nyan cat-koristeltu Bugatti.

Kaikki intoilut voi taas käydä lukemassa koko arvostelusta!


Mutta ettei pelkästään digitaalisen peliviihteen puolelle menisi niin arvostelimme vielä Paris Connection -lautapelinkin. Tätä pelattiin pari peliä kuuden hengen voimin (mukana myös Nörttityttö-Alitsa) Internation Table Top Daynä ja itse tykkäilin tästä aika paljon.

Pitäisi vielä jossain vaiheessa päästä kokeilemaan hieman pienemmällä porukalla koska peli on silloin kuulemman parhaimmillaan.

Varsinaisesta arvostelusta löytyy meidän molempien mielipiteet joten se on lukemisen arvoinen!

PS. Korppisusi on jo aiemmin muutaman kerran kirjoittanut Nörttityttöihin, joten kannattaa käydä lukemassa myös ne jutut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti