torstai 31. tammikuuta 2013

Lyhyesti: Ernest Cline-uutisia

Näistä osa on ehkä hitusen vanhoja uutisia, mutta siltä varalta, että olette missanneet nämä:

Ernest Clinen seuraavan romaanin nimi on Armada. Se on myyty 20 sivun alustuksen perusteella Random House-kustantamon yksikölle, Crown Publishingille. Summa on ollut 7-numeroinen.
Elokuvaoikeudet tulevasta kirjasta on ostanut Universal.

Juonesta ei ole paljastettu vielä muuta, kuin:
The story is said to have a high concept hook that offers the ultimate wish fulfillment to every video game fan on the planet.
Joulupäivänä julkaistiin The OASIS-MUD eli multiuser dungeon. Kyseessä on siis tekstipohjainen roolipeli, joka jotenkin liittyy Ready Player One-kirjaan.

Miten? Se on minulla vielä hämärän peitossa. Toki nimensä mud on saanut Ready Player One-kirjasta ja sen tekijätkin näyttävät olevan kirjan hahmoja. Mutta miten paljon mudin muu sisältö vastaa kirjaa, en vielä tiedä. Koska en ole koskaan pelannut mudeja, olen onnistunut vasta kirjautumaan peliin sisälle. Jotain apua sentään löytyy pelaajan käsikirjasta, joka löytyy netistä. 

Kirjoitan siis tästä lisää jossain vaiheessa kun olen saanut kunnolla testattua mudia.

Ready Player One on Tähtivaeltaja-palkintoehdokkaana! Helsingin Science Fiction Seura ry.:n luotsaama palkinto luovutetaan edellisvuoden parhaalle Suomessa ilmestyneelle tieteiskirjalle.

Muita ehdokkaita ovat Emmi Itärannan Teemestarin kirja, Iain M. Banksin Pintakuvio, Alastair Reynoldsin Muistoissa sininen maa ja Gene Wolfen Kiduttajan varjo.
1 kommentti:

  1. Jospa tässä uudessa kirjassa saataisiin Atarit heivattua luiskaan ja päähenkilötkin pääsisivät käpistelemään tosi legendaa eli C64:sta... :D

    VastaaPoista