tiistai 22. marraskuuta 2011

Kirjahaaste: kirjaminä ja kirjasiippa

Day 13: Book whose main character is most like you

Aina vaan vaikeammaksi menevät nämä kysymykset. Tämän takia tein netissä ison kasan testejä, jotka yrittivät vastata tähän kysymykseen mutta ei sekään auttanut.


Testit kun olivat selvästi teinien tekemiä, hyvin suppeita ja usein todella läpinäkyviä. Ja niissä oli liikaa Twilightia. Niinpä käännyin avosiippani puoleen ja kysyin mielipidettä. Pienen miettimisen jälkeen sieltä tuli Thursday Next, joten eiköhän mennä siis sillä. Kyseessä on siis Jasper Fforden Thursday Next-kirjasarjan päähenkilö.


Thursday on älykäs, rohkea, neuvokas, aina valmis auttamaan ystäviään, rakastaa kirjallisuutta, on uskollinen ja itsenäinen, osaa pitää huolta itsestään ja yrittää pelastaa maailman :)

Day 14: Book whose main character you want to marry

Vara-Shepard
Kirjan kansi
Koska en ole kirjoittanut fanfictiota omasta avomiehestäni, en voi laittaa häntä tähän. Joten mennään nyt sitten oikein kunnolla tangentille ja kierretään sääntöjä oikein olan takaa. Valintani on Mass Effect-pelin päähenkilö Commander Shepard. Koska pelien välillä on ilmestynyt oikein virallisestikin kaanoniin liittyviä kirjoja, on Shepard myös kirjallisuuden henkilö, hahaa! (en ole vielä niitä kirjoja lukenut, pitäisi ostaa ne omaan hyllyyn). Tosin jatkuvuuden kannalta kirjoissa ei seurata Shepardin seikkailuja mutta lasketaan se silti!

Koska olen pelannut pelejä vain boxilla, en saa pelihahmosta tähän nyt kuvaa. Mutta minun Shepardini näyttää aika paljon näyttelijä Kevin McKiddiltä, joten hän saa toimia nyt vara-Shepardina.


Minun Shepardini on erittäin hyvis-hyvis, mutta ei pelkää rangaista syyllisiä ja taivutella sääntöjä. Siis suurimmaksi osaksi puhdasotsainen sankari jossa on ripaus rogueta mukata. Hän on erittäin uskollinen (ei vikitellyt muita naisia kakkosessa vaikka olisi ollutkin tilaisuuksia, vaan odotti kärsivällisesti lisäosaa ja Liaraa) ja auttavainen myös muita kohtaan (teki mukisematta kaikki kumppaneitten sivutehtävät), on seikkailunhaluinen ja tykkää käydä jorailemassa itsekseen tanssilattialla :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti