tiistai 9. heinäkuuta 2013

Finncon 2013 pikainen postcon päivtys


This Finncon is no more. It has ceased to be.
Its expired and gone to meet its maker. 
Its a stiff! Bereft of life, it rests in peace.

Nyt se on taas ohi. Kolme päivää ohjelmaa, iltabileet ja vielä dead dogit päälle. Oli taas aivan loistava Finncon ja vaikka onkin aivan käsittämättömän väsynyt olo niin silti harmittaa että se loppui jo. 

Vasta paluumatkalla Tampereelle tajusin että kyseessä oli omalla kohdalla jo kymmenes Finncon. Sitä ei nyt tullut sitten juhlistettua mitenkään erikseen mutta toisaalta tänä vuonna tuli kyllä juhlittua ihan muuten tarpeeksi joten eiköhän se riitä.

Emme saaneet tänä vuonna aikaiseksi tehdä tien päällä-raportteja Finnconista, mutta tietenkin tarkoitus on että kirjoitamme tässä heti palauduttuamme pidemmät coniraportit joka päivästä.

 
Pidin myös Finnconissa tänä vuonna lähes pari tuntisen esitelmän nimellä: Kromia ja nahkaa - cyberpunk videopeleissä

Koska oma aikataulutukseni ei kuitenkaan ihan täysin mennyt nappiin, niin jouduin muutamien pelien kohdalla jättämään väliin niitä varten valmistellut videoklipit ja myös käymään hiemaan lyhennetysti osan peleistä läpi. 

Kuten monta kertaa aiemmin niin lupasin että yritän saada nettiin esitelmän sisällön videoineen päivineen ja uskoisin että tällä kertaa se jopa onnistuu ihan oikeasti jossain järkevässä aikataulussa. Mutta ensin kuitenkin varmasti kirjoitamme ja julkaisemme ne Finncon-raportit.


2 kommenttia:

 1. Meillä jäi valitettavasti Finncon väliin kun takana oli Ranskan matka ja edessä Oriveden opiston kirjoituskurssi. Kaikkialla ei vaan jaksa kaahottaa :)

  Hyviä reissuja kumpikin, kirjoittelen niistä lisää tuonne LJ:n puolelle kun ennätän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi harmi, ettette jaksaneet paikalle! Mutta joo, onhan se fiksua välillä levähtääkin :)

   Poista